It won´t be that easy

Pju. På dåligt humör och trött är jag åter igen och huvudvärken verkar inte vilja släppa. Har börjat fundera över om det inte är kylan o regnet som gör det..

Idag vart det i alla fall skolan som gällde, som var ganska så slapp idag också. Sen efter skolan kilade jag hemåt och tog en dusch sedan lagade jag panncakes innan jag och Stoffe åkte hem till honom. Lite senare åt vi kycklingwook som han mamma lagade iordning och sen tog vi lite nybakad äppelpaj med vaniljsås(Kraftigt gott!:D), allt bänkat framför Idol. Men jag fick åka hem sen igen för jag hade inga saker med mig, så nu är jag tillbaka i lägenheten. I morgon får jag se om jag åker till Stoffe igen, annars lugnt!

För övrigt är jag trött på fega människor som tror de kan klara sig i livet genom att fjäska för folk. Funderar även på att stanna kvar här till helgen och b.la. festilesta med några i klassen. Hoppas även att Steph, Lisa o Elin pallar sig hit, vore jättekul:) Kila blev! Må väl alla.

Förkyld

God eftermiddag alla ute i blååsten! Förkylningen har blivit ett snäpp värre och det är måttligt jobbigt. Särskilt när det blåser ute för då kan man knappt gå utanför dörren utan att halsen sväller upp och näsan blir som en mänsklig fontän.
Dennis och Nippa stannade till här förut med hans s4:a som detvar meningen att de skulle fixa turbon på. Men den ena turbon hade inte kommit än så den blir ståendes en vecka till. Han vart så förbannad Dennis! Eller jag förstår honom för bilen har stått på ett annat ställe hur länge som helst och när han väl fått den boxerad hit och en plats att grejja på så går det inte åt vägen ändå. Ajaj..Han klarar sig nog.

Igår blev det utgång, d.v.s party hos Daniel där även Stephnii, Elin(hennes kompis från Ed), Lisa och Elinpelin festade loss. Såå kul att få träffa dem! Riktiga pinglor är vad dem är:) Får se om jag kilar iväg till Sandra ikväll med tjejorna. Vore trevligt det också, men jag är så förkyld så jag får grubbla över det en stund till..

Hittade en apsnygg klänning på Nelly också, som jag känner stor press på att klicka hem!


Just another ordinary day

Hej alla! Idag var jag uppe med tuppen trots att jag är ledig. Anledningen var att jag planerat in att ta tåget till Säffle som jag trodde skulle gå kl. 11.09, men jag hade feel. Gick inte alls något tåg då! Så det slutade med beslutsångest som vanligt och det blev så att jag, Stoffe, Filla och Erik åkte in till Karlstad där jag sen tog ett tåg hem till Säffle. Sedan har det inte hänt speciellt mycket utan har mest tagit det lugnt. Åt nyss mat och kikade på Idol, och därmed är jag också besviken på att de inte släppte vidare Alexander, "greken", för fy fasiken han är ju hur bra som helst! Sen låter de hon Victoria gå vidare, som inte alls imponerade på mig. Hm.

Imorgon tänkte jag strosa runt lite på stan med Emelie under dagen, sedan på kvällen är det tänkt att jag ska med tjejerna till Daniel och festilesta. Hoppas även på lite mer shopping någon gång under helgen i Karlstad, nu när Dennis är kontaktbar igen. Nu ska jag nog återgå till TV:n. Må väl


Cooking it is!

Idag har jag lagat mat två gånger. Pannkakor och sen ris med kyckling. Jag börjar bli riktigt haj på det! Det jobbiga är all förbannad disk som blir kvarlämnad att förtyna och sedan förpesta både min och andras syn där nere i diskhon. Dock lite trött på att laga mat själv faktiskt, även om det blir ganska gott de flesta gånger, men ack så jädrans tidskrävande tycker jag. Fast jag får trösta mig med att färdigmat är inte alls lika gott!:) (Förutom kycklingpaj).

Idag har det varit en låång dag i skolan. Sen efter skolan gick vi ner till ICA och handlade lite. Lina beställde även något tjosan med stekta nudlar på kinaresturangen. Gott, enligt henne! Sen mötte jag upp Stoffe och drog hem till oss en sväng. Jag har haft noll koll på tiden idag, så när klockan var nio så stressade jag fram fyran på tv:n men insåg efter ett tag att Idol, som jag då hade laddat upp inför, redan hade varit. Trött, eller? Troligtvis..

Får se om jag åker hem imorgon till Säffle och stannar kvar tills på måndag. Vi är ju trots allt lediga på torsdag, och det är marknad i Säffle under helgen. Vilket jag tycker är ganska så mysigt=) Hoppas på att få träffa alla tjejer också! Nej nu ska jag stänga ner datorn tänkte jag. Ha det gott.




Suck..

Hej alla pigga friska! Skulle bara meddela att jag är totalt svullen i partierna från halsen och uppåt och är fruktansvärt trött. Vem vågar sprida dessa jädrans förkylningar? Detta är jag måttligt trött på. Lugnande någon?

För övrigt då, så har jag  idag varit i skolan, grejjat i lägenheten (hur orkar jag!?) och träffat Stoffe en sväng. Nu sitter jag här igen och borde egentligen ligga och sova. Men det kan ju glömmas att få mig i säng innan tolv. Tyvärr har det blivit en lite sämre vana det där att lägga mig sent. Får jobba bort det antar jag! Fick kila. See you


Höst-mys

Jag börjar trivas med hösten. I alla fall när det är fint väder, för då är det verkligen otroligt fint ute! Och så mysigt det är att sitta inomhus med tända ljus och krypa ner bland kuddar och täcken med något varmt att dricka.

Idag åkte jag och mamma en sväng till Karlstad och strosade runt. Jag vart alldeles galen bland alla kläder, och det slutade som vanligt med att jag inte alls fick med mig så mycket jag hoppats på. Men det blev två par skor och en top ändå. Får duga fram tills nästa gång jag åker iväg:) Sedan tog jag tåget från station till Sunne och nu är jag uppe i lägenheten igen. Ikväll blir det nog lugnt, mitt huvud känns tusen gånger större och min hal är jättesvullen - igen! Inte alls längesen jag var förkyld. Förkylningar förföljer oss. På våren, sommaren, ja precis jämt. Jag vill bara tända en massa ljus och fylla upp rummet med lite värme, men nej då finns det ju så klar ingen tändare. Inte ens en endaste liten ynklig tändsticka! Får kila ner till ica, detta går ju inte. Later

Uppdaderat

Jag och Stoffe åkte nyss ner till Ica, men likt förbannat återvände jag utan varken tändstickor eller tändare. Äh

Kvinnans

Värk! Ja, ni kan väl förmodligen göra klart för er vad det är för sorts värk. Dock tar jag dessa avlånga vita pillrena mot all värk och feber, men de vill uppenbarligen inte fungera på mig. Jag blir trött på att vara av kvinnligt kön under vissa perioder här under livets gång. Ej gott, ej gott..

Från det ena till det andra sitter jag nu hemma vid köksbordet i Säffle, och för första gången på ett bra tag lagar någon annan maten åt mig än mig själv. Lite bra! Imorse vaknade jag av att far ringde runt halv 9, och slet mig upp ur sängen för att hinna med att fixa i ordning allt innan jag skulle åka vid 11. Men jag fick ändå inte med mig allt jag hade tänkt mig, så det var ju attans. 6 timmars sömn blev det bara.. och i förrgår natt blev det 3. Får skärpa mig nu.

Imorn blir det kanske lite shopping i Karlstad och sedan vidare till Sunne. Hoppas på att få träffa Dennis en sväng också innan han åker utomlands. Ikväll blir det enbart lugnt för min del, går nog inte utanför dörren så trött som jag är! Om inte någon verkligen sliter ut mig, då kan det gå vägen. Nu ska jag duka sedan äta lite mat tror jag. Later



Hedda's utstyrsel idag!


Uppdaderat

Jises vad kallt det är ute! När jag skulle ta cykeln bort till Lisa och Steph förut så puffade det ur munnen, och det kändes som att cykla upp i nordpolen. Okej, riktigt så kallt var det inte, men nästan i alla fall. Det var gott att träffa dem. Träffar ju dem så sällan nu efter jag flyttat. Men jag ska allt se till att man hinner med mer, för tjejorna är inte värda att glömma!
Sitter nu och tittar på en apdålig film från -85 som går på tv:n. Sorgligt men sant. Tror jag ska stänga luckan nu. Natti


Friday

Fredag igen och jag beslutade mig för att stanna i Sunne ikväll. Igår sov jag själv i lägenheten för första gågen, då Lina och Vicky åkte till Säffle. Men Stoffe höll mig sällskap i alla fall framför Idol, så helt ensam var jag inte under kvällen!
I skolan idag var det näst intill bara photoshop på schemat. Är så himla trött idag, så det var tur det att det inte var mer ansträngande. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med käk och tv tillsammans med Stoffe. Åker förmodligen hem tidigt imorgon och jag hoppas på shopping någon gång under helgen också, för jag måste ha nytt nytt nytt! Ska försöka få med mig Emelie!;) Nej nu ska vi snart laga mat, enligt mig i alla fall för jag är hungrig! Kanske skriver några rader senare. Ha det gott



Dagens outfit!

Kyla

Aouch, uppe tidigt igen och nu sitter jag och har data med Susanne. Det har verkligen blivit kallt ute nu! Måste verkligen shoppa lite. Funderar på att köpa ett par bruna Vagabond-stövlar till helgen som jag föll för här om dagen. Och massa tjocka tröjor skulle sitta finfint! Pengar rullar in på lördag, och planerat att handla lite är på söndag. Så det kan ju funka..
För övrigt åkte jag upp till Sunne igår och nästan precis när jag gått upp i lägenheten med alla grejjer så kikade Stoffe in ett tag. Tror han var kvar till halv elva ungefär:) Idag blir det nog inget speciellt efter skolan. Måste dock handla te, som jag förstås glömde kvar hemma. Inget te, ingen glad hedda! Får återgå. Later

Seg

Åh vad drygt. Blev kvar i Säffle idag..Har känt mig febrig typ halva dan och heelt väck och jag fick beslutsångest när jag skulle ta tåget upp till Sunne. Var ju i för sig ute igår kväll men jag tycker ändå att jag sov mina timmar. Aja..
Som sagt igår blev det utgång med Emelie. Denna gången i Åmål, där jag inte varit på väldigt länge och festat. Vi mötte upp Tobbe och drog till party i en replokal där kill-gänget som var där lirade massa olika låtar. Pretty soft! Dagen idag har dock varit super seg.. Hoppas jag är lite piggare imorgon så att jag kan åka upp till lägenheten. I´ll see you


Taking down the suckers

(Jag ska införa ett nytt lagsystem, bli känd och krossa alla förlorare! D.v.s bl.a alla idioter som har ihjäl folk för att de tycker att det är roligt. Där av valet av rubrik)

Idag tumlar mina öron om deathcore så det skriker om det, i takt med att jag sväljer tanken på
att veta att det finns en möjlighet att jordens alla människor inom en snar framtid kommer att utplånas. Min kommentar?
- Fan jag hann ju aldrig med att hångla med Mitch i SS!?

I förrgår kom vi tillbaka från Humletorp. Det var kallt, ganska så blött och tillfällen då jag nästan tog till våld. Men helt okej ändå. Nu sitter jag åter igen på skolan och fördriver svenskan. Later

 

                                                                   

 


Good morning closet

Det regnar. Och jag säger WAKE UP GOD DAMMIT!?, till det tillfälliga utbudet i min garderob. Jag har nästan inga som helst kläder efter väder och jag är så fruktansvärt trött på att gå runt och bli kissblöt och frysa om tårna. Jag bläddrar dock sönder alla modemagasin och klädkataloger och dreglar desperat över det jag ser. Vad är problemet då? Jo att jag har ytterst lite pengar över denna månaden också, då jag spenderar alldeles för mycket av dem på andra saker. Som t.e.x mat och Prylar till lägenheten. Låter det galet eller? Börjar tvivla på det..


Kanske inte är kläder efter väder men se så jädrans heta! Checka in puffklänningen..

Från det ena till det andra så är jag hemma hos mor och Co igen. Igår blev det liten kräftskiva kort  efter att jag anlänt hemma. Fick äntligen träffa mina kusiner också och det gav mig ett leende på läpparna! Resterande delen av kvällen blev "Min stora kärlek" på trean tillsammans med mamma och jag passade på att få bli lite ompysslad:)
I tisdags fyllde jag ååår, så jag har fått en hel del grattande under veckans gång. Fick även en lg laptop till lägenheten och tro mig det behövdes! Känns nästan lite tomt utan internet hemma.

Ikväll kommer förmodligen  Dennis hit och lagar tacos/käkar med mig och far. Jag är inte så haj på utgång ikväll heller faktiskt. Föredrar nog hemmakväll! Fick dra. See you later

RSS 2.0