Big time



God kväll. Måste varit totalt ointressant att ha läst min blogg på sistone, då jag endast slängt in några få tråkiga och ofullständiga meningar. En aning skrattretande faktiskt.

MEN jag har en god nyhet. Nämligen att Gina Tricot äntligen fått sig en nätshop. På den biten är jag överlycklig, då märket i regel är min favorit. Man kan nu sitta inne och tänka på hur jädrans kallt det är ute samtidigt som man klickar hem en massa fina kläder. Bra eller bra?

Inte långt kvar till jul nu heller. Min vill ha-lista innehåller några rader fler och längtan efter paradisasken är smärtsam!
Jag funderar på att köpa tofflor till min mor. Och kanske en fin morgonrock. Tror det blir bra jag:)

På söndag är det första advent och här pyntas det i lägenheten! Lite städhjälp sökes. Och bidrag.

Nej nu tänkte jag stänga ner. På återseende. PUSS

                                                              

You can´t rule all the time

För övrigt har jag varit i skolan idag, arbetat med min layout och lyssnat på noveller. Slutade halv 2. Sen ritade jag grafitti.

Idag skriver jag om krångel igen. Om bland annat kärlek. Men krångel inom kärlek är väl inget nytt, hoppas jag. Kanske är ensam om det? Börjar fundera på det. Så jag söker en relationsexpert. Hear my call!


Jul i Syne

Hej allihop. Märkte att jag inte skrivit på sex dagar. Slarvmaja.

Ja ni som det ser ut nu så fick jag pengar idag på mitt konto och Lina kom tillbaka från Säffle igår så jag slapp vara ensam. Nu sitter jag och har multimedia igen och ska nu ta en fika. Senare!

Uppdaterat

jisses jag är inte på topp idag. Ingen matlust alls och huvudet värker. Funderar på att dra hemåt. Noll koncentration
idag. På tal om huvudvärk så har jag redan börjat lista både vill-ha grejjer i jul och några nyårslöften.

Jag vill ha:

En blender
Body Butter - fet och dryg med godaste doften
Choklad
Till godo lappar, eller helt enkelt massa presentkort(mycket mer spännande)
En ny boxbox-säck
Strumpor(då jag aldrig köper strumpor själv)
Uggs
Sex and The City box
Ett nytt psyke

Jag skall

Bli av med mina ytterst patetiska och onödiga vanor

fortsätter min listning lite senare

So long!
 


Picture my day

Hej alla pigga glada! Igår blev det ganska sent igen, och därför hör jag inte riktigt  till den gruppen idag. Men solen skiner! Sitter nu i Dreamweawer på multimedian och fixar med webdesign. Ska ta fika nu med mina classmates. Later

Saturday again

Ja då var det helg igen och det blev tillbakafärd till Säffle. Har bara tagit det lugnt hittils och arbetat med en Logotype som vår klass ska ta fram till den gemensamma organisationen för sveriges antidiskrimineringsbyråer. Eller rättare sagt de kommer att välja ut den idén som är mest intressant och jag är pepp! Har redan skissat på sex varianter. Får se hur det går i ett senare perspektiv.

För övrigt är jag väldigt trött, igen, och känner att halsen börjar göra ont på nytt. Tagit mig en väldigt lång och snabb promenix idag, och kallt var det, så jag tror inte halsen njöt av det direkt. Men det var ganska gott ändå. Är även lite avundsjuk på Kasper som åker till Oslo i morgon för att sedan kirra konsert - Slipknot. Ej mitt favoritband men var under några år när jag var mindre och tycker det är myycket mäktigt att han ska se dem. KUL för honom det vill säga!

Nej nu tror jag jag degar ner mig i soffan ett tag framför film. Må väl!

                                                       

Hemmadag

Idag är jag trött. Tror huvudet var totalt igentäppt imorse. Så jag blev hemma under täcket. Missade dock Spring Awakening som klassen skulle på, hade gärna velat sett den. Halvistter nu i sängen och kikar på Vänner samtidigt som jag försöker att bli klar med min novell. Halkade även in på eleven.se och kikade in Cake Beauty's produkter. Jag föll för en lotion som doftar nybakade kanelbullar, och tro mig det gör den. En tjejkompis till mig har en sån och jag blev helt såld i doften. Ni som tycker om kanelbullar skulle helt klart vilja äta upp hela burken, som jag var nära på att göra. Dock kostar 180 ml 365 kronor så et ser ut som att jag får fortsätta att lukta i hennes burk.
Nej nu tänkte jag ta en nypa luft och sen fixa lite. Blir nog film igen sen för är helt slut i kroppen. Ses
                                                             

RSS 2.0