Uppbrottet

Jag har funderat ut något jävligt bra. Jag ska slå igenom som hjärnan bakom "bilmicron". För ärligt talat, visst skulle det vara så himla bra om det fanns riktiga microvågsugnar som man kunde ta med sig i bilen? Varför har ingen tänkt på det? Det är just vad jag behöver i alla fall. En micro som man lätt och smidigt kan koppla in i bilen och fixa käk i. Oj vad bra. Nästan så att jag blir för självgod. Men ändå. Jag kommer bli miljonääär:D (Hoppas ingen läser detta och snor min idé.)

För övrigt så är jag mör och raggar INTE sällskap till dagens aktiviteter. Tror även jag ligger minus på kontot så jag lär ju få fixa det ganska så snart. Fast lite glad är jag då jag äntligen fått mina skoor! Dock var det en repa i skinn-pumpsen så jag måste byta dom. Äh. Blev småhungrig nu. Later!


Home again

Vilket väder vi haft! Strålande solsken och minst 28 grader varmt. I lördags åkte jag med Dennis och Jocke till Karlstad och hamnfestivalen som är aktuell där. Vi käkade först och gick sen ner till hamnkrogarna och tog oss några kalla öl. Det var riktigt härligt. Vi blev vidare till en annan krog på bargatan en stund lite senare och sen tog jag en taxi bort till Strand. Dock blev det alldeles för lite sömn för mig den natten. När Jocke och Dennis gjort sitt klart som festprissar vaknade jag såklart och blev vaken ett bra tag till. Fast ett par, tre timmar fick jag iallafall sova men söndagen blev gaanska så trött för min del..Blev tidigt upp för att åka vidare till Mariestad. Väl framme var det tid för incheckning på hotellet och sen lite småsnack med Rednex-gänget och en polare till Dennis. De skulle nämligen spela där på kvällen så de höll på att fixa och dona med allt. (Annika, sångerskan, är moster till en av Dennis närmsta polare så de brukar umgås med bandet).
Vatten-scooter åkning blev också. Riktiga biffar. 220hk:s som gjorde 65 knop. Man blev faktiskt sugen på att skaffa sig en sån;)


The big guy

Efter spelningen åkte vi och fixade massa pizza och satt nere vid vattnet och käkade. Staden ligger precis vid vattnet så det var hur fint som helst! Riktigt trevlig kväll blev det med ett störtskönt och trevligt umgänge. Vi var väl tillbaka till hotellet runt 12 och jag slocknade nästan direkt. Fy vad trött jag var. Morgonen därpå blev också tidig för vi var tvugna att checka ut och planera lite för dagen. Lite senare drog vi vidare till Töresboda och sen Hässjöfors(tror jag det hette). Ett jättefint ställe precis vid Götakanal. Rednex-gänget och de andra hade tagit scootrarna så de kom lite senare än vi. Under tiden badade vi och mötte upp  Annikas syster och hennes familj. Det var jättemycket folk som njöt av solen och den fina synen precis som vi! Det blev en jättelyckad kväll och spelning där också. Sol,öl, käk, trevliga människor och vid vattnet. Mycket mysigt. Jag och Dennis åkte tillbaka runt halv 12 på kvällen och fort hem gick det. 17-18 mil på ungefär 1 timme och en kvart. Och nu är man hemma igen. Fruktansvärt trött är vad jag är dock. Men det har varit en väldigt rolig helg:) Nu ska jag ta en promenix för solen kikade fram igen och senare blir det nog tacos och TV.

See you


Sol och Grill

Solen är på topp idag med och jag passar på att bättra på brännan! Förmodligen blir det grillbjudning hos några bekanta lite senare idag. Ett superfint ställe med utsikt över nästan hela sjön. Skulle döda för att få bo där! Kanske tar en glass eller två med Lisa och Steph också innan jag drar mig dit. Tror jag beger mig ut i solen en stund till och sen pannkakor!


Samvets-brottning

Unbelieveble! Idag kikade solen fram minsann. Det har varit jättefint väder och som vanligt när det väl är fint väder så slutar det med att man inte gör någonting alls. Jag har enbart hunnit med att inhandla bl.a en blommig sjal och en trisslott i hopp om att jag skulle vinna tillbaka de pengar jag spenderade på shopping- jag vann 25 kronor. Fast å andra sidan var jag faktiskt med min far på en fisketur med höga förväntningar men som slutade med att jag fick återvända utan fisk. Äh. Jag fick iallafall sola ett par timmar tidigare idag. Thumbs up!

För övrigt så håller jag på att lista "saker jag måste få gjort innan jag dör" och chockeras även detta år av hur tidigt hösttrenderna sprider sig i klädaffärerna. Hallåj, det är juli!

Tv:n strax och snygga Sex and the city. See you


Oh these Mondays

Då vart det måndag igen och en ny vecka att handskas med. Jag är ganka spontan denna veckan känner jag så jag får se vad som blir. Beställt skor har jag i alla fall gjort då jag är föör lat för att åka och kika i sko-affärer. Dock räcker inte mina pengar så länge till. Jobb kallar känner jag!

Det regnar män!

Seg dag idag och inte mycket vettigt har hänt. Det bara regnar och regnar. Dock inte pojkar som det påstås. Men det är ändå mysigt med regn tycker jag! Då kan man krypa ner i sängen med en skål onyttigt och kika på film, som t.ex. " A little piece of heaven" eller " 2 1/2 men" -boxen. Eller varför inte ta en lååång varm dusch som jag gjorde förut? Man kan allt trolla fram en del att göra fast regnet öser ner och dränker alla stackars daggmaskar där ute. 

För övrigt så..
 ..raggar jag sällskap till ikväll med måtta och ser fram emot Mariestad med Dennis om ett par veckor! Ser även fram emot min nya säng:)


Storstads-längtan!

Ville bara nämna att jag är nådigt mätt på "småstads-syndromet", alltså att man t.ex. inte kan klä sig i vad man vill utan att sticka ut. En kort vippig kjol med med klackar och skinnjacka? Noway! Du skulle klassas som en snobbig bimbo, direkt. Jag lovar. Särskilt om man besöker Säffle-trakten. Själv är jag väldigt glad i pumps och höga klackar med peeptoe samt gillar att följa modetrender om de passar mig. Ska man behöva åka in till en storstad bara för att kunna känna sig snygg i de kläder man sätter på sig? Jösses. Färgglada och lite udda kläder bringar liv i människor och dess omgivning. Ska baskemej starta en kampanj.



Som Karolina antyder - och jag medger,  våga bära färg för tusan!

Myspys

Idag vaknade jag och gick upp klockan 8. Sedan bar det av till kusten. Likamed ännu mer bilåkning för min nu ännu ömmare rumpa!

Käk och mys först i Lysekil sen åkte vi till Grebbestad för lite strosande i hamnen.


Där hittade jag bland annat denna söta klänning.

Nu är jag åter igen hemma och efter lite mat slog jag mig ner här. Gud så trött jag är! Funderar på att gräva ner mig i soffan och titta på s.a.t.c en stund. See you


Blåsigt

Idag vaknade jag ganska tidigt. Frulle blev nästa och sen en promenix. 

Så vart jag ute med båten en sväng. Fan vad det blåste!  Åh nej vad solen skiner såg jag nu. Samvetet är icke bra så här dags. Ääh, jag skyller på huvudvärk. Har redan varit ute så det räcker idag.

Stolt båtförare!

The Boattrip

Updated

Jag sitter i köksfönstret och Mikaela lagar mat så det luktar resturang över hela lägenheten. Mums! Nu blev jag småhungrig också. Om man inte skulle kila hemåt efter filmen. Toppenväder ute ju. Förmodligen placerar jag rumpan framför datorn igen när jag kikar in hemma.

Hundra spänn

Hundra spänn ja. Det är precis det jag har kvar på mitt konto! Det känns sisådär då listan på prylar jag vill lägga till i mina samlingar är ganska så lång. På tal om pengar så har jag räknat ut att det kommer bli förjäkligt tajt med budgeten efter jag flyttat. Har inte fixat alls mycket till den nya lyan. Jag är mållös! Jösses jag tror aldrig jag har grubblat över något såhär mycket. Dock behöver jag inte, då jag egentligen vet att jag förmodligen kommer att klara budgeten ändå. Om man ser det från min mammas synvinkel och hennes budget-upplägg. Haha jag måste försöka lugna ner mig. Hoppas det slutar blåsa också så jag kan åka ut på sjön ikväll.

Updated
Nyss käkat tacos och nu sitter man vid datorn igen. Funderar på att se på en film ändå, trots att solen skiner. Wicker Park - galet snygg film som jag ääälskar! Får bli den igen. Fick dra jag!

Puss och klääm

RSS 2.0