Den stora lögnen

Japp. Så lyder titeln till vår bild-rulle som vi håller på med nu och en vecka framöver. Ska lägga upp lite bilder snart. Riktigt snyggt! Mihi. Dock känner jag mig hur seg som helst nu efter att vi sprungit runt ute i blåsten och tagit en massa olika bilder. Blir helt urblåst i huvudet. Plus att jag fortfarande är förkyld så det ger mig bara mer huvudvärk. Förhoppningsvis kan jag åka hem sen med mor och kanske till och med köpa något mer till min garderob. Får se vad som hinns med.

För övrigt så fyller jag ååår på tisdag och hoppas på kalas och en svingo tårta av något slag redan nu i helgen. Tycker uppvaktningen är mysigast. Sen om jag får en massa dyra presenter det bryr jag mig inte så mycket om längre. Nepp nu får jag återgå till arbetet. Later alligator

School's up again

Torsdag är det idag och i morgon är det fredag - igen. Just nu har jag fikapaus från svenskan och spanar lite på
"nätet". Får se om jag tar tåget in till Karlstad i morgon och åker med mamma hem. Passar nog i så fall på att
kika lite på kläder. Är i stort behov av en uppfräschning i min garderob. Börjar bli för kallt för den nuvarande
klädsamlingen att ta ställning! 

Igår tog jag och Lina en långpromenad i smådugget och det var faktiskt riktigt gott. Passade på att hälsa på
min faster i hennes söta lilla hus och fick kaka och saft framför Vänner. Vi spelade även in den näsan färdigställda
låten "possesed" som vi håller på med. Lät faktiskt rock! Äh nu måste jag tillbaka. See you

Studying's off

Sitter på skolan och har egentligen slutat för dagen. Stannade kvar på resursen en stund för att fixa en sak och passade samtidigt på att kika in på datan en sväng. Hedda's tired..Är hur mör som helst i kroppen d.v.s.  Fast en sak som är lite positiv är att vi inte har några lektioner i morgon utan börjar klockan halv 12 och då är det teater som gäller. Funderar dock på att stå över den också. Ger det lite betänketid. Börjar bli hungrig också så jag känner att jag får kila hemåt till lägenheten nu. Får se om jag skriver mer lite senare. Må väl alla!

See you

Tillbaka till verkligheten

Då vart det söndag igen och imorgon är det skola. Dock har jag hosta och är förkyld så jag är inte alls pigg på att åka tillbaka till lägenheten. Känns lite knepigt att vara hemma igen och helgen har verkligen gått alldeles för fort enligt mig. Med andra ord har jag bara tagit det lugnt då denna förkylningen tynger ner min pigghets-status en aning. Aja. Back to reality!

See you later

Take a break

Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja, eller egentligen att klockan ska bli ett så att jag kan kila iväg till ett möte jag har med en person på skolan. Man gör inte så mycket mer än att gå i skolan, drar hem till lägenheten och slappar med antingen Lina eller grannarna Mikael, Vicky och Amanda. Har fortfarande lite småplock på mitt rum innan mysfaktorn blir som jag vill ha den. För övrigt regnar det fortfarande lite smått ute och jag har insett ännu en gång hur jädrans beroende jag är av musik. Dock saknar jag elgitarren som jag inte fick med mig, utan jag får nöja med den akustiska guran som som vanligt saknar en e-sträng. Men jag får väl se det så att det i alla fall är bättre än inget alls! Sen har jag ju ps3:t med mig, och gta4. Det är skönt att vara lite smånörd och spela av sig ibland också. 

Lilla Kajsa saknas stort! Mini-me kan vara lite småjobbig ibland men mest underbar. Hon är riktigt duktig på att prata, så jag hade en kort men seriös konversation med henne igår över telefon=)

Åter till verkligheten. Later!

Broby

Nu sitter jag vid iMacen på Brobygrafiska och andra dan har gått. En jättefin skola med roliga människor och sjyssta lärare och hoppas på fortsätt bra stämning för jag gillar skolan. Nästan allt är i ordning i lägenheten och det börjar sakta bli färdigt med allt. Dock är jag jätteförkyld och vaknade i morse med näsan helt igentäppt. Började kl 08:20 men jag var inte uppe förrän 07:50. Blev sen 10 min för klassrummets klocka går 5 minuter före min..Aj aj! Äh. Får dra mig. Ska försöka fixa datorn hemma snart också. Later!

Weekend

Och jag som lovade mig själv en aning att inte sätta mig här under hela helgen, men blev slutligen så att jag hamnade här ett par minuter. Har nyss käkat med mammis och är gaanska så sugen på att ta några öl och spela poker med tjejerna sen. Dock har jag tappat min röst nästan helt nu efter en period med en enbart hes hals och lite täthet. Jag blir så frustrerad på det. But well well. Igår körde vi nästan alla saker till lägenheten som jag inte ens varit och tittat på innan och den var mycket rymligare än vad jag förväntat mig. Vilket är ganska så positivt i alla fall! Åter till verkligheten. Får se om jag drar mig ut. Funderar lite till tror jag. Later guys


Pang Pang

Tjenixen. Just arrived from the deep woods! Har varit på skjutbanan med min far och visat mina maskulina sidor. Jag tror att i varje kvinna gömmer sig en maskulin sida. D.v.s viljan att skita ner sig, göra saker man egentligen inte klarar av och intressera sig för saker som oftast bara klassas som typiska killgrejjer. ( T.ex. bilar, tv-spel, hårdrock och metal, dricka öl, fiske,båtar, jakt och alla andra sorters motororer) Dock måste jag säga att jag har ett slags intresse för alla de där typiska killgrejjerna. Men jag känner mig lika kvinnlig för det!:D Så i sjön med alla antydanden enligt mig.
Idag har jag även hunnit med att inhandla mig lite kläder. Men det brukar alltid bli så att när jag kommer hem och tar upp sakerna jag köpt, så börjar jag tveka direkt. Eller så hittar man något ännu snyggare i någon annan affär, som kanske t.o.m är 50 spänn billigare. Äh. Det är väl så antar jag!

Hm..med lite tur får jag inreda den nya lägenheten med en 42-tums inom nån vecka. Förmodligen köps också min nya säng redan på fredag och jag hoppas den passar in på det nya rummet. Shopping väntar! Även mat tror jag. See you


Pustar ut

Då hade det fixat sig med den tidigare irritationen. Kräftskivan blev av i lördags och visade sig vara trevligare än vad jag förväntat mig. Var nog för att irritationen låg och skavde i hjärnhalvorna. Men det var mycket folk, både släkt och vänner, och de flesta var fulla, mätta och glada. Själv tog jag mig ett par pripps men undvek dock att frossa i kräftor. Har av någon anledning förätit mig på det för det smakar inte alls samma som förr. Äh, man vart ju i alla fall närvarande och tur var väl att man fick studera alla andras kräft-glufsande, istället för att själv sitta med en tallrik röda varelser framför sig, och en papp-hatt på huvudet. Nu har det slutat regnat ute och man kan för en gångs skull se solen kika fram, ganska mycket faktiskt. Jag brukar tycka om regn, men i lagom mängd. De senaste dagarna har det varit självaste vatenfallet ute och det gillas inte!

Förhoppningsvis får jag nyckeln till lägenheten redan på torsdag. Det skulle underlätta så, då jag verkligen inte har lust med att fixa allting under bara en dag som det egentligen är inplanerat att jag ska göra. Skola igen på måndag och jag börjar bli lite småförkyld också. Men jag är förväntansfull!

För övrigt så håller jag starkt på detta citat, "Solitudinem fecerunt, pacem appelunt." och skulle bra gärna vilja ha en Jack Russel-vovve på min födelsedag. Men den önskan lär jag ju få skicka vidare till tomten och hoppas på en till jul istället. Haha. Jag tippar nog mer på att punkterna "pengar, presentkort och choklad" är ett säkert kort att hoppas på.

Nu ska jag dra mig utåt. Later!

Hetluft

Jag är så förbannad. För jag ogillar verkligen när personer lovar saker, särskilt saker som är betydelsefulla för en, och sen velar bort sig och allt blir en stor röra istället. En sån person har jag med att göra just nu, och det går mig ända in i benmärgen. Hade denna personen hört av sig och förklarat läget hade saken varit annorlunda men så är ju så klart inte fallet. Fan vilken irritation. Det tynger liksom ner dygnen och är ju självklart det enda som cirkulerar inuti huvudet. Och ja, jag har tagit en treo, eller två förresten, och det är som att dricka mineralvatten och hoppas på att det har en helande effekt. Egentligen förstår jag inte varför jag blir såhär upprörd. Skulle dock tippa på ren saknad av en människa. Ackackack.

Var nyss och shoppade lite på second hand. Hittade en oversized svart och blommig väska. Det är faktiskt väldigt sinnesbefriande med second hand shopping, och skitkul!  Jag älskar gamla prylar. De är oftast mycket coolare än nya, plastiga och fabriksproducerade saker. Men jag måste ändå säga att Ikea och Lagerhaus skänker en massa rolig prylshoppingsmöjligheter till de prylglada. Som mig!:D Var på Ikea igår faktiskt. Det blev mycket smått och gott i kundvagnen. Var även till psykiatriska för återträff och undersökning, blabla. Mindre roligt. Alltid lika jobbigt efter att jag varit där. Men de hjälpte mig och det var just hjälp jag behövde.

..för övrigt pissar det ner regn utanför mitt fönster och jag är smått ivrig inför flytten som förmodligen sker under nästa helg. Raggar även sällskap till kvällens inplanerade kräftskiva med släkt och bekanta och håller tummarna för att regnet slutat att pissa ner innan det.

Later!

Pool of Booze

Fy. Är det bara jag som har sån go lust att gå och köpa en stoor och bylsig stickad tröja? Jösses. Augusti av någon anledning gör mig deprimerad. Trots att det är ett tag kvar till hösten, så känns det som att den redan är här. Eller åtminstone väldigt på G! Och min garderob är fylld med sommarplagg. Har ingen lust att byta ut dem redan NU mot stickade strumpbyxor och vattentäta jackor. Men vad ska man göra..Man får väl helt enkelt slänga på en snygg film och se fram emot nästa sommar:)

För övrigt var det partaj med vänner i helgen och jag har bestämt mig för att ta det lilla lugna ett tag framöver. Ser även fram emot flytten om några veckor (och nästa inbetalning på kontot) och listar vad jag vill ha när jag blir en siffra äldre.

Update later!

Uppdaterat

Fan vad det regnar. Vill inte svära egentligen, men FAN! Tur det finns digital-Tv.


RSS 2.0